Debattregler

MaxMeninger er Maxmedia sin debattarena for mening- og debattstoff. Her vil debattinnlegg og alle innlegg frå Maxmedia sine egne kommentatorer og spaltister bli publisert.

Slik sender du inn innlegg: Du kan sende inn debattinnlegg til Maxmedia ved å sende en epost til [email protected]. Kom gjerne med forslag til overskrift og ingress. Legg gjerne også med et portrettbilde av deg selv, om du har det. Send også gjerne med en kort beskrivelse av deg selv første gangen du sender inn et innlegg. Alle debattinnlegg vil bli lest gjennom før publisering. Maxmedia sin redaksjon vil ta kontakt om det er konkrete spørsmål til teksten. Kortere innlegg vil bli prioritert framfor lengre. Maxmedia sin redaksjon holder på retten til å kutte ned på debattinnlegg, og til å endre overskriften. Debattinnlegg og kronikker blir ikke honorert.

Regler for å delta i debatten: MaxMeninger er en debattarena for saklig og åpen diskusjon om tema som distriktspolitikk, mat og landbruk, klima og miljø, samferdsle og politikk, EU og relevante internasjonale tema. Alle innlegg vil væra åpne for alle. Vær saklig og poengtert. Ikke gå til ufine angrep på andre, hold deg til saken. Vær varsom med personkarakteristikker. Om formuleringer ikke blir oppfatta som saklige, vil debattinnlegget enten bli redigert ellers blir det ikke publisert. Du kan ikke skrive noe som bryter med norsk lov, ærekrenkende innlegg, diskriminerende ytringer, eller som blir oppfatta som truende. Vær og enkelt står personlig ansvarlig for innholdet i innlegget. Maxmedia har redaksjonelt ansvar i samsvar med Redaktørplakaten. Ikke alle innlegg blir publisert.