Om oss

Maxmedia er en nettavis som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Vær Varsom-plakatens regler og Redaktørplakaten.

Maxmedia drives av engasjerte frivillige som vil sette fokus på temaer og vinklinger som ofte uteblir fra tradisjonelle medier og publikasjoner. Vi ser spesielt på vinklinger fra ikke-mennesklige dyr som ofte uteblir fra tradisjonelle medier. Vi vil fremme en samfunnsdebatt om menneskelig behandling av dyrene gjennom mektig og tankevekkende journalistikk.

Utgangspunktet vårt er at alle levende vesener har rett til frihet og at dagens dyreundertrykkelse er en av de største politiske og moralske katastrofene i vår tid. Vi fokuserer ikke ene og alene på dyr, men alle undertrykte og diskriminerte grupper.

Alle utgifter Maxmedia har blir betalt av Dyrenes Forbund, men er en selvstendig enhet som ikke skal la seg påvirkes av foreningen.

Utgiver

Maxmedia blir utgitt av den ideelle foreningen Dyrenes Forbund.

Redaksjonen

Ansvarlig redaktør
Kenneth Aar, [email protected].

Journalister
Cristina Maria Solem, Vegard B. Eid og Lora Mitreva.

Bidragsytere

Det er flere som hjelper Maxmedia med ting som bilder, videoer og annet, så langt har vi fått hjelp av følgende personer

Espen Xandrius og Niklas Fjeldberg.

Vil du være med?

Vi vil være flere! Hvis du ønsker å delta (uansett omfang) som reporter, kronikør, skribent, fotograf, illustratør, filmskaper eller i noen annen rolle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Avisen er laget på en ideell basis. Vi betaler ingen lønn og kan ikke gi penger til de som deltar.

Send en e-post til [email protected] hvis du har lyst å hjelpe til.

Støtt oss

Dessverre koster ideelt arbeid penger. Send oss gjerne en gave og hjelp oss å dekke kostnader for webhotell, markedsføring, reiser, utstillingssteder og mer. Så langt er det enklest å Vippse ved å gå til «Send» deretter søke etter «Maxmedia» (Dyrenes Forbund disponerer kontoen), eller bruk vårt Vipps-nummer 602266.

Kontakt

[email protected]

Våre retningslinjer

Maxmedia arbeider etter flere retningslinjer som veileder vårt arbeid for faktuell og bra journalistikk.